Selecteer een pagina

Wie ben ik?

mr. E. Osinga (advocaat)

mr. E. Osinga (advocaat arbeidsrecht en civiel recht)

Na een lange periode intensief met het jeugd- en familierecht gewerkt te hebben heb ik besloten daarmee te stoppen en mijn praktijk te beperken tot arbeidsrechtelijke vraagstukken voor zowel werknemers als werkgevers en algemeen civiele zaken. Naast advocaat ben ik reservist bij de landmacht. Deze afwisseling van aan de ene kant de dossiers en aan de andere kant het enerverende van de functie als reservist bevalt mij uitstekend. Het kan dan wel zo zijn dat ik een korte periode afwezig ben van kantoor, maar uiteraard wordt er dan voor waarneming gezorgd.

Voordat ik een juridische procedure start, bekijk ik eerst samen met u of de zaak zonder een gang naar de rechter kan worden geschikt. Indien het toch tot een procedure bij de rechtbank komt, dan kan dit ofwel op basis van uurtarief of tegen een vaste prijs.

Osinga Advocatuur is niet aangesloten bij een Stichting Derdengelden en kan derhalve niet beschikken over een derdengeldenrekening.